Carolina Björklund

Vem är Carolina Björklund?

carolinaJag arbetar som polis i Luleå, är ersättare i kommunfullmäktige och fr.o.m. 2015 ledamot i Fritidsnämnden.  Jag tar möjligheten att påverka om jag kan. Engagemang är en självklarhet för mig vare sig det gäller fritiden, hemmet eller arbetet. Sedan jag blivit förälder har det känts mer och mer viktigt för mig att göra det jag kan för att mitt och andras barn ska få de förutsättningar de behöver för att växa och utvecklas till självständiga individer.

Luleå kommun ska vara en trygg och säker kommun att bo och verka i!

Våra barn är framtiden och de ska ha de absolut bästa förutsättningarna till att utvecklas och föra Luleå framåt. Förskolan ska arbeta pedagogiskt med baren från start och hjälpa dem in i skolvärlden på bästa sätt. Pedagogerna på förskolan ska känna att de har alla medel som krävs för att ge var och ett barn, den uppmärksamhet och tid som krävs.

Antal barn i förskolegrupperna ska hållas på rimlig nivå!
Luleå kommun ska kännas tryggt och säkert att bo i. Klotter bör bekämpas direkt då klotter gör att människor känner sig otrygga i områden där det finns mycket sådant.

Polis, socialtjänst och vården måste samarbeta bättre för att förhindra att ungdomar fortsätter att begå brott. Vi behöver fler lokalt förankrade poliser.

Kontakt:
Carolina Björklund
070-6005307
carolinabjorklund@hotmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s