Hej Thomas S!

Hej Thomas Söderström! Som föreslås att bli ny ordförande för Liberalerna Luleå.

När gick du med i FP/L?
– November 2013 tror jag det var. Dagen jag klev in på första månadsmötet var väldigt spännande, jag var otroligt imponerad över den värme och välkomnande som jag blev bemött med.

Vad har du haft för uppdrag tidigare?
– Sedan jag blev medlem i Liberalerna så fick jag möjligheten att vara ombudsman under supervalåret 2014 vilket är bland det roligaste uppdrag jag någonsin haft. Spännande, dynamiskt och fartfyllt, många härliga minnen. Jag har under året som gått haft förmånen att vara vice ordförande i lokalföreningen för Liberalerna i Luleå. I valet så blev jag inkryssad i fullmäktige vilket var väldigt kul. Förutom fullmäktige är jag ledamot i barn och utbildningsnämnden, ett tufft uppdrag då det är väldigt mycket att hålla koll på och läsa in sig på.

Varför valde du Liberalerna?
Jag har alltid varit politiskt intresserad men först i gymnasiet kom jag i kontakt med den liberala ideologin i samband med samhällskunskapen. Det var givet att jag var liberal när jag läste in mig i ideologerna,, att värna om individen före systemet och värna om människan som hamnat i kläm var delar jag fastnade för och något som jag brinner för.

Vad vill du göra som ordförande för Liberalerna?

Jag vill att Liberalerna ska växa och bli större, vi ska nå dom rekryteringsmål som är satta men vi ska även fokusera mer på att värna våra medlemmar vi har idag.
Jag vill att vi ska synas mer ute i samhället där vi som parti ska vara det bästa partiet i Luleå inom dialog med medborgarna. Jag vill att alla medborgare ska veta om att man alltid kan prata med Liberalerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s