Hej Stefan!

Hej Stefan! Du föreslås att bli ny ledamot i Liberalerna Luleås styrelse. 

När gick du med i FP/L och Vad har du haft för uppdrag tidigare?

– Jag har inte haft några politiska uppdrag innan jag blev ersättare i Fritidsnämnden efter valet 2014. Innan jag gick med i dåvarande Folkpartiet 2014 har jag inte varit politiskt engagerad så det är till stor del ett helt nytt område för mig,  även om jag länge varit intresserad av politik, men kanske främst Utrikes- och Försvarspolitik

Varför valde du Liberalerna?

– När jag läste statsvetenskap och politiska teorier runt 2001 så blev jag övertygad om att liberalismen var den ideologi som ligger mig närmast. Utifrån grundtanken om Alla människors lika värde och att stå upp för individens fri- och rättigheter gjorde mig övertygad om att de liberala värdena är viktiga än idag. Så för mig var det enkelt att välja dåvarande Folkpartiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s