Hej Alexandra!

Hej Alexandra, du föreslås att bli ny vice ordförande för Liberalerna Luleå!

När gick du med i FP/L?
– Jag gick med i Liberalerna april 2014. Jag tänkte rösta på dem i EU – valet och blev medlem av ren impuls på väg till jobbet. Det kändes rätt.

Vad har du haft för uppdrag tidigare? 
– Jag har suttit som ledamot i Liberalernas styrelse i Enköping. Början på 2015 fick jag även ett  förtroendeuppdrag i landstingets styrgrupp för närvård. Detta var i Uppsala län och jag representerade Enköpings kommun och även Liberalerna.
Varför valde du Liberalerna? 
– Jag har gillat Liberalerna sedan högstadiet men röstade inte på dem. Anledningen till att jag flera år senare valde just Liberalerna beror dels på att jag var mer påläst och fann rätt parti för mig. Sedan så tycker jag att  liberalism är den enda rätta ideologin och jag vill värna om varje individs förutsättning att få göra sin egna val.
Frihet och jämlikhet är två viktiga ord för mig.
Vad ser du mest fram emot att jobba med i den nya styrelsen?
– Jag ser mycket fram emot att jobba mer aktivt med att värva nya medlemmar till föreningen och att stärka oss ytterligare. Att vårda de medlemmar vi redan har och ta fram kampanjer och aktiviteter.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s