Mjärdell reflekterar!

ylva2Ylva Mjärdells reflektioner från Kommunals möte och valdebatt i Luleå stadshus den 4 september kändes märklig på många sätt för mig.

Endast 8 medlemmar kom till mötet där det debatterades personalpolitik, delade turer, arbetsmiljö och inte minst arbetsvillkor för vård- och omsorgspersonal bland andra viktiga frågor för Kommunals medlemmar.

Som medlem i Kommunal och undersköterska vet jag att dessa möten som har så viktiga frågor brukar innebära fullt hus och många engagerade medlemmar.

Är det så att Kommunals medlemmar har gett upp?! Om, så förstår jag dem. Om än jag fortsätter kämpa ett litet tag till. Skam den som ger sig!

Socialdemokraterna var dock välrepresenterade till skillnad mot Kommunals medlemmar. De var nästan fler än medlemmarna (Hoppsan, hur gick det till?)

Jag fick lära mig än mer om härskar teknik av både kommunalråd Niklas och socialnämndens ordförande Margareta vilka båda ville påminna mig om att jag är undersköterska och skulle veta min plats ( Vet hut!) Vem som bestämmer.
  Jag tror inte dom tycker det gick så bra.

Jag är nog ganska lycklig i alla fall för jag kan se att vi löser problem och frågeställningar bättre med kärlek än med hat.
Mona Sahlin sa att vi skulle hata klyftorna och jag har funderat på saken sedan dess( 2010) Vad det är för fel på att bygga broar? Vad det är för fel med kärlek istället för hat? 

På tal om brobyggande så är alla sams i Norrbotten om att Norrbotniabanan banan måste byggas men det vill inte Socialdemokraterna veta för dom är så blyga!

Ylva Mjärdell (FP) Luleå
Undersköterska och medlem i Kommunal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s