Nomineringsmöte den 11 september

Den 11 september klockan 18:30 (FP expeditionen) har Folkpartiet Luleå månadsmöte – i samband med detta möte kommer vi dessutom besluta om nomineringskommitté inför kommunfullmäktigevalet, riktlinjer för nomineringsarbetet, ny nämndeman och ersättare i fritidsnämnden.

Två lediga uppdrag!

Lars Hult och Klas Svensson flyttar från Luleå.  Vi tackar dem båda för alla de åren som de jobbat för Folkpartiet liberalerna i Luleå kommun. Deras flytt innebär att det finns två förtroendeuppdrag lediga. Det ena är som nämndeman i tingsrätten och det andra är som ersättare i Fritidsnämnden. Alla som är intresserad att komma ifråga för dessa uppdrag ombeds att lämna in intresseanmälan senast den 14 augusti (OBS Framflyttat ett par dagar). E-post lulea@folkpartiet.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s