Stefan Haupt omvald som ordförande!

När Folkpartiet liberalerna i Luleå hade årsmöte omvaldes Stefan Haupt som ordförande, han tackade för det förnyade förtroendet och såg fram med att jobba med den nyvalda styrelsen. Kicki Lundh (omvaldes som vice ordförande), Eira Andersson (omvaldes som kassör). Helen Doktare, Suzanna Lindberg och Hans Hannlöv omvaldes som ledamöter i styrelsen. Lars Grahn var den som förstärkte och valdes in som ny i styrelsen. Thomas Olofsson, gruppledare för kommunfullmäktigegruppen valdes in som ersättare i styrelsen. Den som lämnade styrelsen var Katarina Morin.

Som talare under årsmötet var Jens Sundström, oppositionsråd i landstinget och ledamot i partistyrelsen. Jens pratade om de framtida utmaningarna inom sjukvården både ur ett landstingspolitiskt perspektiv och ur ett nationellt perspektiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s